Behandlinger

Hos Thai – Wellness – Gistrup tilbydes der traditionel thai massage, olie massage, massage med hot stone og urtebolde.

Vi blander ofte de forskellige massager, sådan at kunden får den bedst mulige behandling.

Thai massage:

Thai massage har været anvendt i mere end 2500 år. Den traditionelle thai massage udføres uden brug af olie eller creme. Massagen består af tryk og bevægelse af kroppen for at lindre fysisk og psykiske spændinger, det er det der gør den anderledes fra andre massageformer. Man bruger hænder, albuer, fødder, knæ og ben til at kunne trykke på de rigtige punkter. Det er vist ved forskning, at thai massage øger energiniveauet, fjerner spændinger og kan være med til at lindre hovedpine.

Hot stone:

Stenene varmes op til de er ca. 50 grader varme og massagen med dem er blid. varmen trænger ind i din krop, som er med til at aktiverer dit blodomløb. Massagen beroliger nervesystemet og har en afslappende effekt på ømme og trætte muskler, blodcirkulationen øges og dette er med til at fjerne affaldsstoffer og mælkesyre.

Urtebolde massage:

Urtebolden varmes op med damp inden behandlingen, og der vil under massagen frigøres dufte og olier fra de mange urter. De er med til at lindre stress, smerte og inflammation. Urtebolden virker desuden blødgørende på huden og beroliger sjælen.

  • Børne Massage 45 min. 400.-
  • 60 min. 550.-
  • 80 min. 700.- (Anbefaler )
  • 90 min. 750.-
  • 120 min. 950.-