Kategorier
Ikke-kategoriseret

Hej alle

Velkommen til thai-wellness-gistrup. det er et nyt sted i Gistrup som ligger i Gunderup. En ren og pæn thai massage klinik med hygiejnen. Der gøre jeg ren efter færdig med en kunde, så der er klar til næste kunde.

Varm Urtebold-Massage

Kom og lad dig bliver forkæle med en fantastisk massage hos Thai-wellness-Gistrup. Det glæder blandet andet thai traditionel massage samt olie massage og Urtebold-massage, massage udføres med opvarmet stofposer fyldt med særlige udvalg terapeutiske.

Hovedet og ansigt massage

Varme sten hjælpe med en afslappende effekt på ømme og trætte muskler, da de øger blodcirkulationen og dermed fjerner affaldsstoffer og mælkesyre. Behandling for fuld krop massage på en time, for de ømme punkter samt smerter i sær på ryggen, nakken, lænd og skulderblade. Dyb massage er det bedst for dig som har meget spænding i kroppen. Thai massage hjælper dig løse din hovedpine, stresset.

Skulderblade massage
Olie massage
Hånd massage

Af Chonlada

Chonlada er massør som driver hos Thai-wellness-gistrup.

1 kommentar til “Hej alle”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *